Ke 16.2. Sosiaalipedagogiikan ilta: hyvinvointi koulussa – havaintoja ja kehittämistyötä

Tervetuloa mukaan Sosiaalipedagogiikan iltaan verkossa keskiviikkona 16.2. klo 17 – 19! Illan aiheena on hyvinvointi koulussa – havaintoja ja kehittämistyötä. Illan ohjelmassa on kaksi esitystä, kommenttipuheenvuoro ja keskustelua näiden pohjalta.

  • Niina Fernström ja Lotta Uusitalo: Hyvinvointi, kouluonnellisuus ja vahvuuksien käyttö kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisilla. Puheenvuoro perustuu Sosiaalipedagogisessa aikakauskirjassa 2021 julkaistuun samannimiseen artikkeliin (linkki).
  • Leni Pennanen, Laura Hovila ja Jenni Viertokangas: Kouluvalmentajatyön kehittäminen Helsingissä
  • Kommenttipuheenvuoro Eeva-Mari Miettinen

Kyseessä on ensimmäinen Sosiaalipedagogiikan ilta, jossa syvennytään kirjoittajien johdattelemina Sosiaalipedagogisessa aikakauskirjassa julkaistuihin kirjoituksiin. Tutkimustietoa kouluhyvinvoinnista tarjoavan artikkelin ohella keskusteluun tuodaan mukaan käytännön työn näkökulmaa hyvinvoinnin edistämiseen koulussa tutustumalla kouluvalmentajatyön tavoitteisiin ja kehittämiseen Helsingissä. Vastaavia aikakauskirjan antia avaavia iltoja on tulossa vuoden mittaan lisää.

Tilaisuuden järjestää Suomen sosiaalipedagoginen seura ry. Se on kaikille avoin ja maksuton. Liity mukaan tästä linkistä.

 

Top