Sosiaalipedagogiikan päivät siirtyvät – tarjolle paljon muuta seuran 25-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa

Johtuen koronatilanteesta Suomen sosiaalipedagogisen seuran hallitus on tehnyt päätöksen siirtää Sosiaalipedagogiikan päivät tältä keväältä ensi vuoteen. Päivät teemalla “Elettyä eriarvoisuutta – mahdollisuuksia muutokseen” pidetään siis keväällä 2023. Perusteena siirrolle on, että emme halua järjestää kolmansia päiviä peräkkäin verkossa. Kyseessä olisi ollut päivät, joilla olisimme juhlineet seuran 25-vuotista taivalta Porissa, seuran synnyinkaupungissa, eikä juhliminen verkossa tuntunut tarjoavan sitä, mitä juhlaseminaarilta olimme odottaneet. Juhlitaan seuraa siis päivillä ensi keväänä – toivottavasti Porissa.

Vuosi 2022 on kuitenkin seuran 25-juhlavuosi, ja sen kunniaksi järjestämme tapahtumia pitkin vuotta sekä verkossa että eri puolilla Suomea, jos se suinkin on mahdollista. Päivien suunniteltuna ajankohtana eli 17.–18.3. järjestämme sosiaalipedagogiikan tutkijaverkoston talvikoulun, joten jos aioit tulla päiville kertomaan tutkimuksestasi, voitkin tehdä sen talvikoulussa. Lisää tietoa tästä on tulossa pian. Vuoden alustaviin suunnitelmiin kuuluu lisäksi muun muassa:

Helmikuu
– viikolla 7 Sosiaalipedagogiikan ilta verkossa: aikakauskirjan satoa

Maaliskuu
– 9.3.2022 antirasistinen lukupiiri aloittaa

Huhtikuu
– viikolla 14 Sosiaalipedagogiikan ilta verkossa: aikakauskirjan satoa
– iltapäiväseminaari verkossa teemalla “Suomalaisen sosiaalipedagogiikan historiaa ja tulevaisuudennäkymiä”, sosiaalipedagogiikan opinnäytepalkinnon jakaminen ja seuran vuosikokous (tai mahdollisesti toukokuussa)

Toukokuu
– Sosiaalipedagogiikan ilta: Sosiaalipedagogiikkaa opinnäytetöissä

Syyskuu
– Sosiaalipedagogiikan ilta: Sosiaalipedagogiikkaa opinnäytetöissä

Lokakuu
– Sosiaalipedagogiikan ilta: aikakauskirjan satoa
– Pedagogitapaaminen (entinen Sosiaalipedagogiikan kouluttajatapaaminen)

Marraskuu
– Sosiaalipedagogiikan ilta: Sosiaalipedagogiikkaa opinnäytetöissä

Lisäksi jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona nautitaan yhdessä Sosiaalipedagogien iltateet.

Alamme myös julkaista verkossa Sosiaalipedagogisen aikakauskirjan vanhoja numeroita, jotka ovat tähän mennessä olleet saatavilla vain painettuina. Aloitamme ensi viikolla numerosta 1/2000.

Kaikesta tästä tiedotamme lisää, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Top