Sosiaalipedagogiikan päivät 2015 – esitelmäkutsu

Vuoden 2015 Sosiaalipedagogiikan päivät järjestetään Tampereella 9.–10.4.2015. Seminaari koostuu kutsutuista pääesitelmistä, teemallisista pienryhmäsessioista ja työryhmistä. Esityksissä ja työryhmissä tarkastellaan laaja-alaisesti sosiaalipedagogisen teorian, tutkimuksen ja käytäntöjen ajankohtaisia kysymyksiä.

Seminaarin työryhmissä esitellään ajankohtaista sosiaalipedagogista tutkimusta ja keskustellaan siitä. Haluamme kutsua ja kannustaa erityisesti gradu- ja opinnäytetyövaiheessa olevia sosiaalipedagogiikan opiskelijoita tai sosiaalipedagogista opinnäytetyötä tekeviä sekä sosiaalipedagogisesti orientoituneita jatko-opiskelijoita osallistumaan työryhmiin esitelmän pitäjänä. Esitelmä voi käsitellä jo valmistunutta, työn alla olevaa tai vasta tutkimussuunnitelmavaiheessa olevaa tutkimusta.

Pyydämme kiinnostuneita lähettämään abstraktin esityksensä aiheesta (n. 300 sanaa) yhteystietoineen 13.02.2015 mennessä Elina Nivalalle sähköpostitse osoitteella elina(at)nivala.net. Esitelmät (20 min.) voivat olla joko suomen-, ruotsin-, tai englanninkielisiä. Esitelmien hyväksymisestä työryhmään ilmoitetaan 27.2.2015.

Ehdotukset kokonaisista työryhmistä puhujineen (3–4 puhujaa) ovat myös tervetulleita. Työryhmiin voi luonnollisesti osallistua myös kuuntelijana.

Esitelmäkutsu suomeksi

Esitelmäkutsu ruotsiksi

 

Lisätietoja työryhmistä:

Elina Nivala, Itä-Suomen yliopisto, elina(at)nivala.net

Sanna Ryynänen, Itä-Suomen yliopisto, sanna.ryynanen(at)uef.fi

Lisätietoja sosiaalipedagogiikan päivistä 

Top