Sosiaalipedagogiikan kouluttajatapaaminen 2020

- Kohti antirasistista sosiaalipedagogiikkaa

Aika: 13.11.2020 klo 9.00 – 13.00

Paikka: ZOOM (linkki lähetetään ilmoittautuneille)

Kenelle ja mitä: Suomen sosiaalipedagoginen seura ry kutsuu suomalaisissa yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa ja kolmannella sektorilla toimivia, sosiaalipedagogiikasta kiinnostuneita kouluttajia, opettajia, tutkijoita ja muita toimijoita keskustelemaan antirasismiin ja antirasistiseen sosiaalipedagogiikkaan liittyvistä teemoista: Mitä on antirasismi ja miksi siitä on tarpeen puhua? Tunnistanko kouluttajana omat etuoikeuteni ja miten voin vaikuttaa rakenteelliseen rasismiin? Kouluttajatapaamisen tarkoituksena on yhteisen keskustelun avulla avata näkymää antirasistiseen sosiaalipedagogiikkaan ja sen koulutukseen.

Tapaamiseen liittyy pieni orientoiva ennakkotehtävä, jossa osallistujat esittelevät itsensä. Osallistujilla on tärkeä rooli tapaamisessa. Yhteisen keskustelun ja pienryhmätyöskentelyn kautta kouluttajatapaaminen tarjoaa foorumin ajatusten vaihtoon, ideointiin, tunnusteluun ja epäilyyn. Yhdessä voimme myös tunnistaa aiheeseen liittyviä kehittämistarpeita, haasteita ja mahdollisuuksia.

The event is in Finnish, but small group discussions can be also in English! Sign up for an English group on the registration form.

Ilmoittaudu 10.11. mennessä täällä.

Ohjelma:

  • 9.00 Tilaisuuden avaus ja tutustuminen ryhmissä
  • 9.45 Mona Eid ja Warda Ahmed: Antirasismi – Mitä se on ja miksi siitä on tarpeen puhua?
  • 10.15 Keskustelua / puheenjohtajana Sanna Ryynänen
  • 10.45 tauko
  • 11.15 toiminnallinen työskentely pienryhmissä
  • 12.15 pienryhmätyöskentelyn purku ja keskustelua
  • 13.00 Tapaaminen päättyy
Top